Extrakov

Više
o nama

Firma Extrakov osnovana je početkom 2016. godine sa sedištem u Valjevu. Prethodile su joj duge godine rada u oblasti kovanog gvožđa i pronalasku ideje sa kojom želimo da se bavimo. Proizvodnjom baštenskog nameštaja pronašli smo  pravac kojim želimo da idemo, da usavršavamo proizvodnju i omogućimo kupcima da dodju do pravih proizvoda. Veći deo proizvodnje se zasniva na ručnoj izradi. Godinama se radi na razvoju firme, povećanju obima proizvodnje i rešavanju svih problema da bi kupci bili zadovoljni.  Kod nas je kupac na prvom mestu.

Kovanje gvožđa staro je zanatstvo za izradu alata i oružja koje je prisutno hiljadama godina. Posle srednjeg veka kovanje gvožđa evoluiralo je u umetničko kovanje i nameštaj je učinilo prijatnim za oko.

Želimo da sačuvamo ovu tradiciju koja polako izumire i želeli bi da je postavimo u moderno okruženje.

Prednosti nameštaja od kovanog gvožđa

Komadom nameštaja od kovanog gvozđa možete ukrasiti svoj dom na poseban način.
Sve je ovde, u našoj nenadmašnoj kolekciji najboljeg nameštaja od kovanog gvozđa. Možete kombinovati razne tipove nameštaja, dezene boja uklopiti i prilagoditi vašem okruženju.
Prednosti nameštaja od kovanog gvozđa su izdržljivost, sigurnost a pre svega udobnost. Redovnim održavanjem može dugo godina da izgleda kao novo.

Translate »